Rouwbandjes

Ken je dat, van die dagen waar geen eind aan lijkt te komen. Je voelt je niet lekker, eigenlijk gewoon heel verdrietig. Het is alsof je een gat in je hart hebt hebt omdat je een geliefd iemand zo erg mist. En om sommige momenten lijkt het alsof het gemis nog groter is dan anders..

Wat zou het dan fijn zijn, als je niet altijd woorden hoeft te gebruiken om dat gevoel uit te spreken.
Dat je een mooi armbandje kunt aandoen ter ondersteuning voor jouw pijn, jouw verdriet, én om aan jouw omgeving te laten zien; ik rouw, ik heb verdriet. Kun je rekening houden met mij?!
Als jouw omgeving dit ziet, en (h)erkent kun je op veel meer steun en begrip rekenen. Je hoeft je niet meer zo alleen te voelen, want je kunt het zichtbaar maken. Hoe fijn zou dat zijn?

Het is mijn missie om rouw zichtbaarder te maken. Want rouw neem je overal mee naar toe. Het reist met je mee als een jas. Rouw kun je niet ‘even’ thuis laten. Je draagt het in je hart, in je hoofd. Met een rouwbandje om je arm kun jij op een subtiele manier dit zichtbaar maken en daarnaast kun je ook steun ervaren uit het dragen van jouw rouwbandje.

Wist je dat ieder rouwbandje is voorzien van een unieke bedel met een pluisje?!
Op het moment dat je te maken krijgt met een verliessituatie wordt er een groot beroep gedaan op je veerkracht!
Je hebt veerkracht nodig om om te gaan met je rouw. Om je leven voort te zetten met je rouw, om te groeien ondanks je rouw.
Een paardenbloempluisje staat symbool voor die veerkracht. Veerkracht die je zo nodig hebt. Veerkracht die je helpt om je leven weer te hervatten ondanks je verlies. Veerkracht om verder te groeien ondanks het gemis

Vanaf nu te bestellen!
Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Doorloop het bestelproces om de bestelling te plaatsten. Rechts bovenin je scherm staat je winkelmandje. Op iedere maandag en donderdag verzend ik de pakketjes. Vaak wordt het dan binnen 2 werkdagen bezorgd.
Mocht je een vraag hebben of je wilt meer dan 4 armbandjes bestellen, vul dan even het contactformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

WhatsApp Stel je vraag direct via WhatsApp