Veelgestelde vragen

Praktische vragen (coaching):

Hoe zit het met mijn privacy?

Vaak werk ik bij jou thuis. Soms werken we in de buitenlucht, maar doordat we op een normale toon praten zullen mensen niet snel weten waar we het over hebben. Buiten coachen doe ik alleen in overleg met jou en als het goed voelt voor jou.

Heb jij een geheimhoudingsplicht?

Hulp zoeken is een grote stap. Ik weet als geen ander hoe spannend zoiets is. Ik zou je vertrouwen dan ook nooit beschamen. Daarnaast heb ik vanuit mijn werk een verplicht beroepsgeheim.
Je kunt me dus alles in vertrouwen vertellen.

Ik wil graag telefonisch contact, is dat mogelijk?

Dat kan uiteraard! Via Whats-app of bellend. Ik kan alleen niet altijd de telefoon opnemen omdat ik vaak in gesprek ben met cliënten, overleg heb of soms ook vrij ben. Je kunt dan wel altijd mijn voicemail inspreken, dan bel ik je terug. Daarnaast is het ook mogelijk om een mailtje te sturen voor een bel-afspraak op een moment dat het voor ons beide uitkomt. Onderin op deze pagina vind je mijn telefoonnummer en een actieknop om direct een Whats-app gesprek te starten.

Ik wil graag ‘face to face’ contact, is dat mogelijk?

Dat is geen probleem! De meeste afspraken plan ik per mail. We kunnen via mail gelijk een afspraak plannen om elkaar te ontmoeten.

Is het mogelijk om bij jou langs te komen voor coaching?

Natuurlijk! Mocht het zo zijn dat je de coaching liever niet bij jou thuis wilt spreken we af bij mij thuis.

Mag ik iemand meenemen?

Je mag altijd iemand meenemen of bij jou thuis laten zijn. Doe vooral wat voor jou goed voelt! Misschien wil je ouders erbij hebben, of een vriend of vriendin, je partner, je lievelingsknuffel of misschien een andere hulpverlener.
Laat je dit dan van te voren wel even weten?

Over Grow-coach:

Waar komt de naam GROW vandaan?

GROW komt van de symboliek groeien. Ook in verliessituaties kun je groeien. Soms zit het even tegen, maar ook daarin leer je en ontwikkel je jezelf. Daarnaast staan de letters van GROW voor: Grip op Rouw door Ontwikkeling en Wilskracht.

Hoe is GROW ontstaan?

GROW is ontstaan uit Ik en mijn gezin. In 2018 ben ik van start gegaan met mijn praktijk. Door mijn ervaringen in het verleden en mijn drive om met kinderen te werken heb ik een zielsmissie; Zorgen dat kinderen betere en laagdrempelige hulp kunnen ontvangen bij verliessituaties.

Sinds wanneer bestaat GROW-coach?

GROW-coach bestaat sinds 1-5-2019 maar komt voort uit Ik en mijn gezin. Ik en mijn gezin is officieel per 1-1-2018 gestart.

Wie coach je?

Ik coach kinderen en jongeren vanaf 7 jaar tot ongeveer 16 jaar.

Waar coacht GROW?

Ik coach in de omgeving van Oosterhout, Breda, Dongen en Tilburg.

Welke opleidingsachtergrond heb je?

 • SPW3 kinderopvang
 • SPW4 onderwijsassistent
 • SPH jeugdzorgwerk Bachelor
 • Kindercoachopleiding
 • Speltherapie
 • Gezinstherapie
 • Opvoedcoach
 • Rouw en verliescoach
 • Systemisch Coachen

Daarnaast heb ik ook diverse trainingen gevolgd:

 • Kindertekeningen analyseren
 • Faalangst reductietrainer
 • Poptalk basis en Poptalk rouw en verlies
 • Ik leer leren training
 • Preventie training Omgaan met de dood/ Omgaan met scheiden
 • EHBO
 • Meldcode kindermishandeling

Daarnaast bezoek ik met regelmaat lezingen en informatiebijeenkomsten en blijf ik me bijscholen.

Ik zoek hulp voor mezelf, maar ik ben geen ouder, kind of jongere, kun je wat voor mij betekenen?

Dit is afhankelijk van wat jouw hulpvraag is. Als jij gecoacht wilt worden in je verliessituatie of rouw, dan ben je bij mij zeker aan het goede adres, ook als je (nog) geen kinderen hebt. Ik help je graag verder.
Mocht je bij mij niet vinden wat je nodig hebt, dan heb ik een groot netwerk om je door te verwijzen naar een voor jou juiste persoon.

Wordt coaching vergoed?

In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed. Voor specifieke informatie over vergoedingen kun je het beste contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar.

Vergoeding via de gemeente is wel mogelijk. Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke tarieven hanteer je?

Een gratis kennismakingsgesprek (max. 30 min) is altijd mogelijk, telefonisch of via skype. Is er van beide kanten een goed gevoel? Dan volgt er een intakegesprek van 1-1,5uur á €85,00.
Bij een start van een traject neem ik deze kosten voor mijn rekening en is dit gesprek voor jullie dus gratis.
Afhankelijk van je vragen en wensen, vorm en duur, doe ik een trajectvoorstel op maat. Ik werk in trajecten op duur. Je kunt hierbij denken aan begeleiding van 3 maanden, 6 maanden of langer. De prijzen variëren tussen de €697 en €1997,- afhankelijk van frequentie, duur en intensiteit van het coaching traject.
Betaling in termijn is mogelijk (hiervoor wordt wel 10% extra administratiekosten gerekend). Bij de prijs zit alles inbegrepen; intakegesprek, coaching afspraken, sessies, btw, materiaal, tussentijdse mail- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school en eventuele samenwerking met andere professionals.
De enige verrassing achteraf, zal het resultaat zijn!

Welke betalingsvoorwaarden heb je?

Bedragen zijn incl. 21% BTW, tenzij anders vermeldt.
Facturatie gaat digitaal, voorafgaand aan de coaching. Je ontvangt een factuur per mail. De betaling dient binnen 8 dagen te zijn voldaan.
Het is ook mogelijk om de betaling via Tikkie te voldoen.
Pinnen is niet mogelijk.
Bij overschrijding van de betalingsvoorwaarden zal een nieuwe afspraak niet van start gaan tot de openstaande facturen voldaan zijn, mits anders is overeengekomen.
Afzeggen van de afspraak kan kosteloos tot 24uur voor aanvang, anders wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
Een traject kan altijd in één, twee of drie termijnen betaald worden. Is dit lastig voor je? Ik kijk graag samen met jou naar een passende oplossing.

Wat is je bankrekeningnummer?

Het IBAN-rekeningnummer van GROW-coach is NL15KNAB0259802786

Wat is je Kamer van Koophandel nummer?

GROW-coach staat ingeschreven onder het nummer: 70473064

Rouwbandjes:

Wie heeft Rouwbandjes bedacht?

Ik heb zelf de rouwbandjes bedacht.

Waar worden de Rouwbandjes van gemaakt?

De rouwbandjes worden gemaakt van verschillende natuursteenkralen. Bij ieder product kun je zien van welk natuursteen de kraal is. De bedels zijn van metaal.

Hoelang na bestellen ontvang ik mijn Rouwbandje?

Op maandag en op donderdag doe ik alles op de post. Tot 3 armbandjes gaat met de reguliere post mee, en deze kun je dan binnen 2 werkdagen verwachten. Vanaf 4 armbandjes wordt verzonden als brievenbuspakket. Hier ontvang je dan ook een track and trace code van. Ik laat bij alle bestellingen weten wanneer ik de bestelling verzend.

Het rouwbandje van mijn keuze is niet op voorraad. En nu?

Via mail of whats-app houd ik je op de hoogte. Ik zal mijn best doen om zo snel mogelijk jouw Rouwbandje te versturen. In het uiterste geval kan het soms wel een aantal weken duren.

Is de prijs inclusief verzendkosten?

Ja, tot 3 armbandjes is de prijs die je ziet inclusief verzendkosten. Vanaf 4 armbandjes reken ik extra verzendkosten. Het bestellen van 4 of meer armbandjes is dus handiger via een bericht of mail. Zo kan ik ook de verzendkosten toelichten.

Naar welke landen verzend je?

Ik verzend binnen Nederland. Op verzoek ook naar andere landen, maar in verband met de verzendkosten is het dan handiger om even contact met mij op te nemen.

Ik wil iemand verrassen met een Rouwbandje, kan dat?

Ja natuurlijk! Zet het bij de opmerkingen en ik maak er kosteloos een speciale verzending van!