Edelstenen

Edelstenen kunnen je ondersteunen bij verlies en rouw. Als je te maken krijgt met rouw en verlies heeft dit vaak een grote impact op je leven. Het vraagt een enorme aanpassing, je moet je leven opnieuw vorm gaan geven.

Edelstenen die bekend staan om hun ondersteunende werking tijdens je rouwproces zijn: Roze kwarts, Amethist en Amazoniet.

Roze kwarts: is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

Amethist: werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt.

Amazoniet: werkt beschermend, brengt balans en harmonie. Het beschermt tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld elektromagnetische straling (van mobiele telefoons, computers en dergelijke), milieuvervuiling, chemicaliën en wateraders. Het beschermt ook tegen overprikkeling en kan ondersteunend werken voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen en kinderen. De steen helpt de emotionele balans terug vinden bij stemmingswisselingen, helpt negatieve emoties als angst, boosheid, verdriet en zorgen verminderen en heeft een positieve werking op depressie en bipolaire stoornissen. Het ondersteunt bij trauma’s, liefdesverdriet en het verlies van dierbaren en het brengt verstand en gevoel in harmonie met elkaar. Het helpt je weer stappen in de goede richting zetten, je problemen aanpakken en voor jezelf op komen als je het gevoel hebt vast te zitten of als je situatie uitzichtloos lijkt.

Naast deze edelstenen gericht op rouw en verlies, heb ik er ook voor gekozen om nog meer producten van andere soort edelstenen in de webshop toe te voegen. Je kunt je bestelling naar wens uitbreiden met een Rouwbandje van dezelfde soort edelsteen. Ook zullen de producten in de webshop steeds wisselen doordat ik op zoek blijf naar mooie, bijzondere producten. Heb jij een vraag of een speciaal verzoek? Laat het me weten via een bericht of stuur me een appje!